Ratkaisut usealle eri toimialalle

Tarjoamme laajan valikoiman valmiita ratkaisuja eri toimialoille. Palveluamme on mahdollista räätälöidä jokaisen yrityksen spesifien tarpeiden mukaisesti, ja luommekin usein aivan uudenlaisia ratkaisuja. Kuitenkin voi hyvin olla, että löydätte juuri teidän yrityksellenne sopivan valmiin ratkaisun portfoliostamme, jolloin se on mahdollista toteuttaa kustannustehokkaasti todella nopeallakin aikataululla. Lue joko toimialakohtaiset ratkaisumme alta, tai siirry täyteen referenssilistaukseemme nappia painamalla.

KAUPOILLE

Ratkaisut kaupoille

Tarjoamme valmiita ratkaisuja kaupoille ja myymälöille, kuten henkilöstöresurssien kohdentamista ja palveluprosessien tehokkuutta.
Lue lisää

RAKENNUKSILLE

Ratkaisut rakennuksille

Tarjoamme valmiita ratkaisuja erilaisille ja eri kokoisille rakennuksille, kuten kulunvalvonnan ja turvallisuuden ratkaisuja.
Lue lisää

RAVINTOLOILLE

Ratkaisut ravintoloille

Tarjoamme valmiita ratkaisuja ravintoloille, kuten palveluajan mittausta, jonotusaikojen mittausta sekä valmistusprosessien mittausta.
Lue lisää

TEOLLISUUDELLE

Ratkaisut teollisuudelle

Tarjoamme valmiita ratkaisuja eri teollisuuden aloille ja eri tarpeisiin, kuten teollisten koneiden ennakoivan huollon ratkaisuja, tärinän mittausta ja lämpötilan mittausta.
Lue lisää

Heräsikö mielenkiintosi?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!