Kiinteistöjen olosuhdevalvonta​

Maksatko turhaan ylimääräistä lämmityskustannuksista? Toimivatko tilasi energiatehokkaasti? Oletko epävarma työskentelytilojen ilmanlaadusta ja viihtyvyydestä? Fideran olosuhdevalvonnan ratkaisut auttavat saamaan vastaukset näihin kysymyksiin.

Energiatehokkuuden valvonta

Edullisilla ja huomaamattomilla sensoreilla vuokranantajan tai isännöitsijän on mahdollista valvoa kiinteistöjensä lämpötila- ja kosteusarvoja, joiden avulla voidaan tehdä arvioita vuokrakohteiden energiatehokkuudesta. Tiedon avulla pystytään ilman isoja investointeja lisäämään pitkäjänteistä ymmärrystä taloyhtiön kulutuksen käyttäytymisestä ja säästämään selvää rahaa.

Lämpötilan seuranta

Seuraamalla kiinteistöjen tai asuntojen lämpötilaa ja lämpötilan muutoksia voidaan seurata näiden energiankulutusta ja kustannuksia. Huonelämpötilojen pitkäaikaisen seurannan ja poikkeamien havainnoinnin avulla voidaan tehdä muutoksia huoneistojen lämmityksen suhteen tai jopa havaita selvät lämmityksen väärinkäytöt ja säästää selvää rahaa.

Kosteuden seuranta

Jatkuva kosteuden seuranta mahdollistaa esim. vuotojen löytämisen tai jopa väärinkäytökset hyvissä ajoin. Jatkuvan sensoritekniikalla toteutettavan seurannan avulla havaitaan piilevät korjausongelmat. Olosuhteiden hidas muuttuminen on pitkällä aikavälillä helposti huomattaavissa seuraamalla pitkän aikavälin trendejä. Selvät vuodot ovat nopeasti havaittavissa olosuhteiden nopean muuttumisen seurauksena tapahtuvan hälytyksen johdosta, mikä mahdollistaa nopean reagoinnin

Edulliset ja kestävät laitteet

Lämpötila- ja kosteussensorimme ovat pienikokoisia, edullisia ja kestäviä. Laitteiden akunkestot ovat jopa vuosia ja asennus ei vaadi mitään ylimääräisiä sähkötöitä tai johdotuksia. Laitteet ovat täysin langattomia ja ne on helppo kiinnittää muutamassa minuutissa haluamaasi paikkaan.

Käyttöliittymä

Selainpohjaisen käyttöliittymän avulla pysyt ajan tasalla missä tahansa ja milloin tahansa. Käyttöliittymän avulla saat yhdellä silmäyksellä selkeän tilannekuvan kaikkien kohteiden tilasta, ja pääset lisäksi selaamaan kaikkien kohteiden tarkkoja historiatietoja haluamaltasi aikaväliltä, jolloin näet pitkän aikajakson muutokset.

Mobiili

Mobiilisovelluksella (iOS ja Android) voit monitoroida kohteita mistä tahansa ja milloin tahansa.

Hälytykset

Voit itse määrittää hälytyksiä esimerkiksi kohteen korkeasta lämpötilasta tai kosteudesta ja saada ne välittömästi suoraan puhelimeen.

Mobile temperature chart

Tiedot ja raportit

Kaikkien kohteiden tarkat tiedot halutulta aikajaksolta on tarkasteltavissa myös mobiilisovelluksesta.

Tilannekuva

Yhdestä selkeästä tilannekuvasta näet tarkkojen raporttien lisäksi myös yhdellä silmäyksellä kaikkien kohteiden statukset.

Palvelun hinnoittelu

Kokonaisratkaisu ja sen hyödyt ovat käytössäsi ilman suurta investointia. Palveluun kuuluu tarpeesi mukaiset laitteet, Fidera Flow -järjestelmä sekä käyttökoulutus. Alla näet esimerkkihinnoittelun palvelusta Elsys ERS Lite -laitteella.

Laitteet

ELSYS ERS Lite

Elsys ERS Lite (Lämpötila ja kosteus)

69,00 €/kpl

5,00 €/kk per laite (ensimmäiset 10 laitteen kk-maksut sisältyvät Fidera Flow -järjestelmän perusmaksuun)

Fidera Flow -järjestelmä

Laptop dashboard humidity and temperature

Järjestelmän lisenssi

95,00€/kk

Järjestelmän lisenssi sisältää ensimmäisen 10 laitteen kk-maksut sekä 10 kpl käyttäjätunnuksia.

Yhteensä

Esimerkiksi 10 laitteen investointi kustantaisi siis yhteensä:

 

Laitteet 10 kpl: 690,00 €

Fidera Flow -lisenssi: 95,00 €/kk

Kymmenen laitteen kk-maksut kuuluvat Fidera Flow -lisenssiin.

Heräsikö mielenkiintosi?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!