Fidera Oy

Making invisible visible.

Yrityksestä

Vuonna 2013 perustettu Fidera Oy on suomalainen teknologiayhtiö, joka on kehittänyt reaaliaikaisen IoT-teknologiaan perustuvan analytiikkapalvelun, joka on käytössä useilla eri toimialoilla.

Mahdollistamme reaaliaikaisen tavara- ja palveluprosessiseurannan yhdistäen RFID-, Bluetooth- ja videoanalytiikkaa innovatiivisesti ja kustannustehokkaasti. Palvelumme sopii hyvin kohteisiin, joissa ihmisiä, tavaroita, palveluita tai työvaiheita halutaan seurata, valvoa ja monitoroida reaaliajassa palvelu- ja tuotantoprosessien tehostamiseksi.

Palveluitamme käytetään niin kansainvälisissä pikaruokaketjuissa, Suomen suurimmissa rakennusyhtiöissä, isoissa kaupoissa, valtakunnallisissa hotelliketjuissa kuin pienissä turvaa vaativissa kohteissakin.

Historiamme

Fidera perustettiin vuonna 2013, ja Fideran alkuperäinen innovaatio oli kehittää rakennustyömaan automaattiseen kulunvalvontaan perustuvia palveluita, jotka hyödyntävät moderneja radioteknologian, videoanalytiikan ja IoT:n elementtejä älykkäästi ja taloudellisesti.

Pian havaitsimme, että toisin kuin monet muut rakennusalalle alun perin kehitetyt seuranta- ja valvontajärjestelmät, palvelumme oli avoimen arkkitehtuurinsa ansiosta sovellettavissa myös muille toimialoille.

Turun yliopiston vuonna 2013 ja Accelerando Oy:n vuonna 2016 tekemissä selvityksessä ei löydetty suoraa kilpailevaa palvelua Fideran tarjoamalle automaattiselle seuranta- ja valvontaratkaisulle. Myös asiakkaidemme tekemät omat selvitykset vahvistavat tutkimuslaitosten huomion.


Vahva kumppaniverkosto

Fideran taustalla on vahva kotimainen kumppaniverkosto ja kymmenien vuosien kokemus tietoliikenne-, teknologia- ja rakennustoimialoilta. Yrityksen omistaa kokonaan sen toimiva henkilöstö sekä kumppaniyritykset, mikä osoittaa sitoutumisemme ja luottomme tekemäämme työhön.

Fideran palvelut on kehitetty kestämään Suomen vaativia ja vaihtuvia olosuhteita. Panostamme automatisoituihin, älykkäisiin ratkaisuihin, jotka tehostavat ja parantavat asiakkaan liiketoimintaa tai projektin edistämistä.

Luotettava

Helppokäyttöinen

Kotimainen

Fidera on 100% kotimainen teknologiayritys. Meidät tunnetaan siitä, että kuuntelemme asiakkaitamme ja olemme ylpeitä jokaisesta tuottamastamme ratkaisusta, jolla asiakkaamme voivat tehostaa toimintaansa.

Tukenamme on maanlaajuisesti palveleva vakavarainen kumppaniverkosto, jonka palvelut ovat asiakkaidemme käytössä kilpailukykyisin hinnoin.

Fideran palveluiden tärkeimmät arvot ovat toiminnan luotettavuus, palvelun helppokäyttöisyys ja kotimainen huippulaatu.