Palvelukokonaisuus

Mitä kaikkea palvelumme sisältää ja mitä ominaisuuksia palvelussamme on?

Teemme kaiken teille helpoksi

Saatte meiltä vaivattomasti koko ratkaisun saman katon alta. Teidän ei tarvitse huolehtia muusta kuin tietotarpeestanne, me hoidamme kaiken muun projektin toteuttamiseen liittyen. Kehitämme pilvipohjaisen järjestelmämme näkymät teidän tarpeitanne vastaaviksi, toimitamme ja asennamme kaikki laitteet käyttövalmiiksi, ja opastamme teitä palvelun käyttöönotossa. Ketterän ja joustavan järjestelmämme ansiosta on hyvinkin mahdollista, että teillä jo käytössä olevia laitteita (mittareita, antureita, kameroita) on mahdollista hyödyntää ratkaisun tekemisessä. Mikäli yrityksellänne onkin jo olemassa olevat mittauslaitteet, mutta ei järjestelmää jonka avulla data on automaattisesti visualisoitu ja helposti tutkittavissa, on järjestelmämme helppo kytkeä näihin laitteisiin kustannustehokkaasti.

9l_326fiszk-luca-bravo.jpg

Käyttöliittymä

Pilvipohjainen järjestelmä

Koko järjestelmämme on pilvipohjainen, eli sekä käyttöliittymä että kerätty data on asiakkaan käytettävissä selaimen kautta niin tietokoneella kuin mobiililla. Tämä mahdollistaa etämonitoroinnin ja tietojen tarkastelun sijainnista riippumatta.

Helppous ja nopeus

Käyttäliittymä on todella helppokäyttöinen ja nopea, ja uudenkin käyttäjän on helppoa löytää haluamansa tieto vähäisillä klikkausmäärillä. Käyttöliittymän latausnopeudet ovat hyvin nopeita, joten käyttäjälle on vaivatonta pomppia näkymästä toiseen ja vaihdella tarkastaltevia tietoja dashboardista toiseen.

Räätälöinti

Käyttöliittymä on lähes täysin räätälöitävissä yrityksenne tarpeeseen sopivaksi. Voitte valita, mistä datasta haluatte nähdä visualisointeja aloitusnäkymässä, minkälaisena haluatte visualisoinnit, sekä vaihdella näkymästä toiseen helposti.

Käyttäjäkohtaiset näkymät​

Järjestelmässämme on mahdollista jakaa oikeuksia eri näkymille ja eri toiminnoille käyttäjäkohtaisesti. Eri työnkuvissa ja eri osastoilla oleville työntekijöille on mahdollisuus antaa näkymät ja oikeudet vain heille kuuluvaan tietoon.

Mobiili

Tarkastele tietoja puhelimella

Tietoja on helppo katsoa ja monitoroida mobiilin kautta sijainnista riippumatta. Haluttu tieto on mahdollista tarkistaa nopeasti esimerkiksi junamatkalla tai juuri ennen kokouksen alkamista.

Reaaliaikaiset hälytykset puhelimeen

Järjestelmään voi helposti luoda automaattisia hälytyksiä halutuille henkilöille. Mahdollisia käyttötilanteita voi esimerkiksi olla:
• Teollisen koneen liian suuri lämpötila, jolloin menee ilmoitus mekaanikon puhelimeen
• Ruuhkaa kassoilla, jolloin järjestelmä hälyttää automaattisesti lisää henkilökuntaa
• Luvaton henkilö alueella, jolloin ilmoitus menee vartijalle

Laitteet

Monipuolinen valikoima laitteita

Laajan ja laadukkaan kumppani- ja toimittajaverkostomme ansiosta pystymme toimittamaan todella laajan valikoiman erilaisia laitteita erilaisiin käyttötarpeisiin. Tarjoamiimme laitteisiin kuuluu mm. erilaiset videokamerat (normaalista peruskamerasta tehokkaisiin lämpökameroihin), paikannuslaitteet erilaisille kohteille, kosteutta mittaavat sensorit, tärinää mittaavat anturit, ja niin edelleen.

Hyödynnä olemassa olevia laitteita

Ketterä ja monipuolinen alustamme mahdollistaa jo valmiina käytössä olevien laitteidenne hyödyntämisen. Mikäli yrityksellänne on jo asennettuna antureita, kameroita tai muita sensoreita, jotka tuottavat haluamaanne dataa, ne on helppo kytkeä järjestelmäämme, jolloin saat niiden tuottaman tiedon pilvipalveluun selkeästi visualisoituna.

Laite sample

Vaivattomuus ja helppous

Asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia teknisistä asioista, vaan voit jättää ne meidän huoleksemme. Me tarjoamme välineet datan keräämiseen ja visualisointiin, jotta voit tehdä hyviä faktaperusteisia päätöksiä liiketoiminnassasi.

Asiakaslähtöisyys

Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaansa. Haluamme auttaa asiakasta tunnistamaan tietotarpeensa ja tarjota ratkaisuja niihin. Asiakkaidemme menestys ja tyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.​

Heräsikö mielenkiintosi?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!