Mitä me teemme?

Mitä on IoT-analytiikka ja miten se voisi hyödyntää yritystänne?

Näkymätön näkyväksi

Fideran missio on tarjota asiakkailleen euroissa mitattavaa, selkeää rahanarvoista hyötyä tekemällä näkymätön näkyväksi. Tarjoamme palveluita, joissa erilaista videokamera- ja sensorianalytiikkaa (IoT-analytiikkaa) hyödyntämällä voit saada liiketoiminnastasi tietoa johon et muuten pääsisi käsiksi. Palvelumme tarjoaa yrityksellenne keinon, jolla voit mitata tarkasti esimerkiksi kassojen jonotusaikoja, resurssien kohdennusta ja tehokkuutta, teollisten koneiden lämpötilaa ja tärinää, suurien julkisten tilojen tarkkoja ihmismääriä, ja paljon muuta. Ota meihin yhteyttä, niin voimme yhdessä pohtia liiketoimintanne kriittisten tekijöiden mitattavuutta ja keskustella miten voisimme auttaa yritystänne!

Menestystä tiedolla johtamisella

Tutkimusten mukaan yritykset menestyvät sitä paremmin, mitä enemmän dataa hyödynnetään sekä strategisessa pitkän tähtäimen päätöksenteossa että päivittäisessä ad hoc -päätöksenteossa. Palvelumme mahdollistaa tiedonkeruun muuten vaikeasti monitoroitavista liiketoiminta- ja tuotantoprosesseista ja auttaa täten mm. työrutiinien tehostamisessa ja kriittisten toimenpiteiden tehokkuuden arvioinnissa. Tiedolla johtaminen voi olla merkittävä kilpailuetu yrityksellesi, ja me tarjoamme palvelun ja välineet siihen.

Faktapohjainen päätöksenteko

Avullamme voit tehdä liiketoiminnan vaikeita päätöksiä faktoihin perustuen, eikä tarvitse mennä fiiliksen mukaan.

Kilpailuetua tiedolla johtamisella

Palvelumme avulla valjastat tiedosta kilpailukyvyn yrityksellesi.

Räätälöinti

Palvelumme on räätälöitävissä lähes tarpeeseen kuin tarpeeseen. Monipuolinen ja joustava alustamme mahdollistaa juuri yrityksellesi sopivan ja räätälöidyn ratkaisun.

Vaivattomuus ja helppous

Asiakkaana sinun ei tarvitse murehtia teknisistä asioista, vaan voit jättää ne meidän huoleksemme. Me tarjoamme välineet datan keräämiseen ja visualisointiin, jotta voit tehdä hyviä faktaperusteisia päätöksiä liiketoiminnassasi.

Laatu

Tarjoamme kotimaista huippulaatua, josta olemme ylpeitä. Olemme ylpeitä jokaisesta tuottamastamme ratkaisusta, joilla asiakkaat voivat kehittää liiketoimintaansa. Fidera on lähes kokonaan henkilökuntansa omistama kotimainen yritys.

Asiakaslähtöisyys

Haluamme aidosti auttaa asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaansa. Haluamme auttaa asiakasta tunnistamaan tietotarpeensa ja tarjota ratkaisuja niihin.

Heräsikö mielenkiintosi?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!