KESÄTARJOUS: Olosuhdevalvonta tuo kustannussäästöjä välittömästi – Saat palvelun nyt tarjoushintaan!

Fideran olosuhdevalvonta on helppo apu kiinteistön ylläpidon jatkuvaan seurantaan ja kunnossapidon ennakointiin. Samalla se mahdollistaa kiinteistön käyttäjille terveelliset, turvalliset ja laadukkaat olosuhteet. Ratkaisun avulla voidaan optimoida energiatehokkuutta ja valvoa tilan ilmanlaatua ja olosuhteita yhdellä silmäyksellä.

Tarjoamme palvelua yhdessä kumppanimme Stanley Securityn kanssa, ja heidän kautta on saatavilla huoleton 24/7 avoin valvomopalvelu laajoihin tai kriittisen infran asennuksiin. Lisäksi Stanley Securityn kautta saat takuulaadulla asennukset kaikkiin kohteisiin kotimaassa ja sensorit sekä palvelun luonnollisesti samalla edullisella kampanjahinnalla.

cropped-Fidera-3.jpg
STANLEYSecurityLogo-e1505400683894

Tältä sivulta voit lukea:

Olosuhdevalvonta ja sen hyödyt

Palveluumme kuuluu tarpeeseenne sopivat sensorit sekä selainpohjainen Fidera Flow-järjestelmä monitorointia varten. Edullisilla, huomaamattomilla ja helposti asennettavilla sensoreillamme voidaan monitoroida seuraavia suureita:

Laptop dashboard humidity and temperature

Säästä kustannuksissa

Monitoroimalla energiatehokkuutta voidaan säästää isoja summia. Monitoroimalla tilojen lämpötilaa ja kosteutta havaitset muutoksista väärinkäytöt nopeasti. Kahden asteen pudotus sisälämpötilassa leikkaa lämmityskustannuksia jopa 10%.

Paranna tilojen viihtyvyyttä

Seuraamalla lämpöä, kosteutta, hiilidioksidipitoisuutta, kaasujen muodostumista tai vaikkapa pienhiukkasten määrää pystyt varmistamaan, että toimitilojen ilmanlaatu on kohdallaan.

Havaitse vuodot ja vesivahingot ajoissa

Jatkuva olosuhdevalvonta mahdollistaa esim. vuotojen ja kosteusvaurioiden löytämisen ajoissa seuraamalla muutoksia pitkällä aikavälillä.

Case REDU: Investointi olosuhdevalvontaan maksoi itsensä takaisin vain muutamassa kuukaudessa

Alkuvuodesta 2022 Rovaniemen koulutuskuntayhtymän (REDU) kohteisiin asennettiin Fideran olosuhdevalvonnan palvelu. 
 
Ensimmäinen kohde oli urheiluhalli, jonne asennettiin 4 sensoria mittaamaan hiukkaspitoisuuksia. Normaalisti terveystarkastajan vaatima tutkimus olisi maksanut asiakkaalle useita tuhansia euroja ja nyt ratkaisumme avulla asiakas pystyi vastaamaan terveystarkastajan vaatimiin tietoihin suoraan Fidera Flow-järjestelmän kautta ajettavalla raportilla. Nämä mittaustiedot riittivät todentamaan tilannetiedon ilman erillisiä tutkimuksia.
 
Toisessa kohteessa asiakkaalla oli kerhotila, josta löydettiin paine-eromittauksen avulla ilmanvaihdon ongelma ja saatiin korjauksella ilmanvaihto säädettyä oikealle tasolle. Ennen mittausta tilassa ei käytännössä ilma vaihtunut juuri ollenkaan, ja tätä ei oltu tiedetty ennen Fideran palvelun avulla tehtyjä mittauksia.
Laptop temperature & humidity

Kolmas käyttöalue löytyi sisäilman kosteustason mittauksesta julkisten tilojen ja asuinkäytössä olevien tilojen välillä. Tarkoituksena oli todentaa pakkasjaksoina pohjoisen Suomen olosuhteissa ilman kosteustason alhaisuus julkisissa tiloissa, sillä kuiva sisäilma aiheuttaa terveydellisiä ongelmia. Saatujen tulosten perusteella erot olivat hyvin merkittävät. Julkisissa tiloissa ilmankosteus laski jopa alle 10% tason, kun asuintiloissa se oli 20% tasolla.

Rovaniemen koulutuskuntayhtymässä on palvelun piirissä sensoreita viidessä erillisessä kohteessa ja yhteensä n. 30 sensoria. Saadut tulokset ovat erinomaisia ja palvelu on vastannut hyvin asiakkaan tarpeita. Järjestelmäinvestointi onkin maksanut itsensä takaisin jo alkuvuoden aikana. Uusia kohteita tullaan liittämään palveluun kesän aikana.

Mobile temperature chart

Tiesitkö: Jo kahden asteen pudotus sisälämpötilassa leikkaa lämmityskustannuksia jopa 10%

 
Seuraamalla kiinteistöjen lämpötilaa ja sen muutoksia voidaan seurata näiden energiankulutusta ja kustannuksia. Lämpölämpötilojen pitkäaikaisen seurannan ja poikkeamien havainnoinnin avulla voidaan tehdä muutoksia huoneistojen lämmityksen suhteen tai jopa havaita selvät lämmityksen väärinkäytöt ja säästää selvää rahaa.
 
Helppo ja kustannustehokas ratkaisu sisätilojen olosuhdevalvontaan on edulliset ja langattomasti asennettavat olosuhdesensorit, jotka mittaavat sisätilojen lämpötiloja ja ilmankosteutta. Näistä saadun datan avulla on helppo päästä kiinni sisätiloissa tapahtuviin suuriin heitteilyihin lämpötilassa ja kosteudessa (indikoi esimerkiksi, että ovia ja ikkunoita pidetään auki samalla kun lämmitys on täydellä teholla) sekä tarkkailemaan huoneistojen sisälämpötilaa.
 
Lue lisää sisätilojen olosuhdevalvonnasta ja ratkaisustamme tämän linkin takaa. Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan lisää palvelustamme, ole meihin yhteydessä!

Kesätarjous

Palveluumme kuuluu tarpeeseenne sopivat sensorit sekä selainpohjainen Fidera Flow-järjestelmä monitorointia varten. Kun teet tilauksen kesäkuun loppuun mennessä, saat palvelun tarjoushintaan ja palvelun käyttöösi jo kesän aikana. Tarjouksen piiriin kuuluu lämpötila- ja kosteussensori sekä CO2 sensori edullisin kampanjahinnoin, sekä Fidera Flow- lisenssi laajennetulla laitetuella.

Fidera Flow-lisenssi sisältää tarjouksessa ensimmäisen 20 laitteen kk-maksut, normaalisti lisenssi sisältää 10 laitteen kuukausimaksut. Tämän jälkeen laitteiden kk-maksut ovat 3,00 € per laite kun teet tilauksen toukokuussa (normaalisti 5,00 € per laite).

Tekemällä tilauksen kesäkuun loppuun mennessä saat palvelun käyttöösi todella edulliseen hintaan, jolloin investointi maksaa itsensä takaisin entistä nopeammin.

Ole yhteydessä meihin, niin saat olosuhdevalvonnan nopeasti käyntiin edulliseen hintaan, ja säästät selvää rahaa ja parannat toimintaympäristösi ilmanlaatua!

Did something catch your attention?


Did you start to wonder, if Fidera could help your organization? Please don't hesitate to contact us, so we can discuss more about your information needs. Discussions and negotiations are completely cost-free.

Even though you wouldn't find anything close to your needs through our references, it does not mean that we could not provide a solution for you. Actually, one of the main reasons for you to choose Fidera is the flexibility of our platform, which makes us able to provide a tailored and customized solution just for you.

So please do not hesitate to contact us, we are very eager and happy to help you! You can contact us through a contact form, phone or e-mail.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Contact us!