Our services

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ratkaisuja, jotka sopivat sekä pienten että suurien yritysten tarpeisiin. Hyödynnämme monipuolisesti erilaista teknolgiaa sekä erilaisia sensoreita ja paikantimia tarjotaksemme liiketoimintaanne relevanttia tietoa.

Huoltokäyntien valvonta

Määräaikaisten huoltokohteiden automaattisen valvonnan ratkaisu tehostaa huoltotöiden seurantaa ja vähentää turhaa manuaalista työtä. Tiedot ja raportit kohteissa käynneistä ja huoltotoimenpiteistä generoituvat automaattisesti, ja kaikkien kohteiden tilanteen näkee yhdellä silmäyksellä tilannekuvasta. Palvelu mahdollistaa ajoneuvojen ja henkilöiden seurannan, kohteissa vierailujen ja niiden ajankohtien monitoroinnin, ilmoitukset kun huoltokohde vaatii käyntiä sekä ilmoitukset kun kohteessa on käyty.

Kiinteistöjen olosuhdevalvonta

Energiatehokkuus on jokaiselle taloyhtiölle ja kiinteistölle olennaista. Energiatehokkuudella säästetään suoraa rahaa mm. sähkö- ja vesilaskuissa, ja energiankulutusta optimoimalla voidaan saavuttaa isoja kustannusäästöjä. Palvelun avulla on mahdollista valvoa kiinteistöjen lämpötila- ja kosteusarvoja, joiden avulla voidaan tehdä arvioita kohteiden energiatehokkuudesta tai ilmanlaadusta. Tiedon avulla pystytään ilman isoja investointeja lisäämään pitkäjänteistä ymmärrystä kulutuksen käyttäytymisestä ja säästämään selvää rahaa.​

Käyttöasteiden seuranta

Erilaisten tilojen käyttäjämäärien ja kapasiteetin seuranta auttaa hahmottamaan tilojen kuten kokoushuoneiden, asiakastilojen, liikuntapaikkojen, kirjastojen, toimistojen tai muiden toimitilojen tarpeellisuutta sekä parantamaan niiden kustannustehokkuutta tai viihtyisyyttä. Isot kokoushuoneet voivat olla jatkuvasti vain pienten ryhmien käytössä vaikka tarjolla olisi pienempiä ja sopivampia, toimisto tai toimitilat voivat olla ylimitoitettuja, toimitilojen ilmanvaihtoa ja valaistusta voidaan säätää ihmismäärälle sopivaksi, tai henkilöresursseja voidaan optimoida asiakasmäärien mukaan.

Ohjelmistokehitys

Tarjoamme ohjelmistokehityspalveluita sekä olemassaoleviin tietojärjestelmiinne, täysin uusien tietojärjestelmien luomiseen tyhjästä, sekä oman Fidera Flow -järjestelmämme lisäkehitystä ja räätälöintiä asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Olemme tuottaneet asiakkaillemme toimivia ja räätälöityjä järjestelmiä aina muutaman tuhannen euron projekteista satojen tuhansien eurojen toteutuksiin. Vastaamme aina siitä että asiakkaamme saa mitä tilaa ja teemme kehitystyön tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja mikä parasta, varaamme aina riittävästi aikaa sille että asiakkaamme saavat meiltä myös jatkossa nopeasti palvelua, lisäkehitystyötä ja huolettoman avaimet käteen -ratkaisun minkä tahansa järjestelmän osalta.

Miten voimme auttaa?


Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teillä olisi tarve, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

So please do not hesitate to contact us, we are very eager and happy to help you! You can contact us through a contact form, phone or e-mail.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Contact us!