Ohjelmistokehitys

Meillä on kattava kokemus tiedolla johtamisen järjestelmien suunnittelusta, toteuttamisesta ja toimittamisesta. Tiedolla johtamisen tietojärjestelmät on usein mielletty vain suurien organisaatioiden jutuksi, mutta me Fideralla pystymme tuomaan tiedolla johtamisen jokaisen yrityksen toimintaan. 


Tarjoamme ohjelmistokehityspalveluita sekä olemassaoleviin tietojärjestelmiinne, täysin uusien tietojärjestelmien luomiseen tyhjästä, sekä oman Fidera Flow -järjestelmämme lisäkehitystä ja räätälöintiä asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

 

”Olemme tuottaneet asiakkaillemme räätälöityjä järjestelmiä päivittäiseen käyttöön aina muutaman tuhannen euron projekteista satojen tuhansien eurojen toteutuksiin.”


Vastaamme aina siitä että asiakkaamme saa mitä tilaa ja teemme kehitystyön tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Ja mikä parasta, varaamme aina riittävästi aikaa sille että asiakkaamme saavat meiltä myös jatkossa nopeasti palvelua, lisäkehitystyötä ja huolettoman avaimet käteen -ratkaisun minkä tahansa järjestelmän osalta.

Ohjelmistokehityksen ei tarvitse olla kallista

Lähes aina ohjelmistokehityksen ajatellaan olevan todella kallista ja vaikeaa. Myös monilla nykyisistä asiakkaistamme on aiemmin ollut käsitys että ohjelmistokehitys on aina kallista ja pienetkin muutokset maksavat aina vähintään kymmeniä tai usein satoja tuhansia euroja. Näin ei tarvitse olla.

Me Fideralla haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ja räätälöityjä järjestelmiä, oli investoinnin koko millainen tahansa.

Palvelumme ohjelmistokehitykseen

Käytössä olevien järjestelmien kehittäminen

Onko teillä käytössä tietojärjestelmiä, jotka eivät täysin vastaa tarpeitanne tai tarvitsette lisää työvoimaa ohjelmointiin? Me voimme auttaa.

Uudet tietojärjestelmät

Uusien tietojärjestelmien hankinnan ei tarvitse maksaa satojatuhansia tai miljoonia euroja. Meillä on kykyä ja kokemusta kehittää uusia, teidän tarpeisiin räätälöityjä tietojärjestelmiä erittäin kustannustehokkaasti.

Tiedolla johtamisen järjestelmät

Oma tiedolla johtamisen alustamme, Fidera Flow, on mahdollista räätälöidä yrityksenne brändin mukaiseksi ja ohjelmistoon on mahdollista kehittää teille räätälöityjä lisäominaisuuksia tai toiminnallisuuksia. Parhaimmillaan täysin valmis tietojärjestelmä on käytössäsi jo muutamassa päivässä.

Muut kehitystyöt tarpeisiinne

Laajan ohjelmistokehityksen kokemuksemme ja osaamisemme ansiosta pystymme tarttumaan todella erilaisiin ohjelmistokehitysprojekteihin todella nopeasti ja tehokkaasti. Mikäli yrityksellänne on tarpeita ohjelmistokehitykseen liittyen, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Mitä saat edullisimmillaan 5000 €:lla?

Pystymme pienelläkin investoinnilla toteuttamaan yrityksellenne täysin brändinne mukaisesti räätälöidyn tiedolla johtamisen alustan, jota voi hyödyntää mm. alla oleviin tarkoituksiin:

Investointiin voidaan sisällyttää myös helppokäyttöiset iOS- ja Android-mobiilisovellukset.

Tiesitkö myös, että saat ensivaiheeseen parhaimmillaan 100 % tuen investointiin Business Finlandin Innovaatiosetelin avulla, mikäli järjestelmän avulla selvität liikeideasi kehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta? Kerromme mielellämme tästä lisää ja autamme Innovaatiosetelin hakuprosessissa.

Erotumme kilpailijoistamme erityisesti siinä, että tuotamme sinulle tavallisesti pelkästään demon tai pilotin sisältävällä hinnalla valmiin tuotantokelpoisen järjestelmän. Tuottamamme ohjelmistoratkaisut ovat useiden asiakkaidemme hyväksi havaitsemia ja tietoturvallisia - eli miksi maksaisit vain demosta kun samalla rahalla saat toimivan järjestelmän, ja sinulla ei ole kiire tehdä päätöksiä jatkotoimenpiteistä?

Mitä sitten saat jos investoit 20 000 € - 60 000 €?

Saamme isotkin ohjelmistokehitystyöt tehtyä töihin nähden edulliseen hintaan. Suuremmalla investoinnilla pystymme tuottamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Olemme ammattilaisia palvelumuotoilussa ja sen määrittelyssä asiakkaan tarvekuvauksen mukaisesti. Työstämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa workshop-hengessä tarpeeseen sopivan ratkaisun, ja tuotamme siitä valmiin ja räätälöidyn ohjelmistopalvelun.

Esimerkkejä kehittämistämme asiakkaillemme räätälöidyistä ohjelmistokehitysprojekteista:

Reaaliaikainen eläinten aktiivisuuden ja käyttäytymisen seurannan ratkaisu. Tähän sisältyi sekä paikannusteknologian valinta, testaus ja käyttöönotto, että räätälöidyn käyttöliittymän ja asiakkaan käyttötarpeeseen sopivien näkymien suunnittelu ja toteutus.

Työajoneuvojen paikannus ja huoltotöiden todentaminen. Toteutimme asiakkaallemme räätälöidyn ominaisuuden Fidera Flow -järjestelmään, jonka avulla asiakas pystyy seuraamaan kymmenien huoltoajoneuvojen päivittäin suorittamia töitä yhdestä näkymästä ja huomaamaan alueet, jotka ovat jääneet mahdollisesti hoitamatta.

Ennakoivan huollon ratkaisu, jolla saatiin tehostettua 24/7 pyörivää teollista tuotantoa vähentämällä hajoamisista tapahtuvia huoltokatkoja. Ratkaisumme sisälsi sopivan sensoroinnin ja anturoinnin kartoittamisen ja toteutuksen sekä räätälöidyn ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän suunnittelun asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Olosuhdemonitoroinnin ratkaisu, jolla asiakas saa tiedon kun kriittisillä alueilla täyttyvät tietyt olosuhde-ehdot. Asiakas tarvitsi hälytyksen, kun samanaikaisesti useampi eri suure ylitti tai alitti tietyt raja-arvot. Kehitimme ratkaisun, jolla saatiin tieto mikäli usealta eri sensorilta tulee samanaikaisesti tietyt arvot, esimerkiksi lämpötila yli 3 °C, RH% alle 50% ja CO2 yli 400ppm.

Did something catch your attention?


Did you start to wonder, if Fidera could help your organization? Please don't hesitate to contact us, so we can discuss more about your information needs. Discussions and negotiations are completely cost-free.

Even though you wouldn't find anything close to your needs through our references, it does not mean that we could not provide a solution for you. Actually, one of the main reasons for you to choose Fidera is the flexibility of our platform, which makes us able to provide a tailored and customized solution just for you.

So please do not hesitate to contact us, we are very eager and happy to help you! You can contact us through a contact form, phone or e-mail.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Contact us!