Ohjelmistokehitys on todella kallista – vai onko?

Ärsyttääkö huonot ja kalliit järjestelmät? Poltatko kynttilää molemmista päistä monen eri järjestelmän kanssa? Tuntuuko sinusta siltä että rahaa palaa mutta mitään ei tapahdu nykyisen järjestelmän kanssa? Vastaako nykyinen järjestelmä oikeasti tarpeitasi?

 

Mikäli edes yksi kysymys herätti ajatuksia tai kuulosti relevantilta, olet todennäköisesti joutunut kärsimään erittäin kalliista ohjelmistokehityksestä, turhaan. Lähes aina ohjelmistokehityksen ajatellaan olevan todella kallista ja vaikeaa. Myös monilla nykyisistä asiakkaistamme on aiemmin ollut käsitys että ohjelmistokehitys on aina kallista ja pienetkin muutokset maksavat aina vähintään kymmeniä tai usein satoja tuhansia euroja. Näin ei tarvitse olla.

 
People on computers
  • Tiesitkö että ohjelmistokehityksessä voi hyödyntää valmiita ja hyväksi havaittuja komponentteja, joka säästää sinulta parhaimmillaan reilusti yli puolet projektin kustannuksista?
 
  • Tiesitkö että ohjelmistokehitystä voi tehdä osittain yhteisöllisesti, niin että jokainen muille kehitetty osio hyödyttää myös muita käyttäjiä ilman että tästä aiheutuu minkäänlaista liiketoimintariskiä?
 
  • Haluaisitko toimittajan joka myös aidosti vastaa sinulle nopeasti kun tarvitset apua tai jokin osio ei vastaa tarvettasi?
 
  • Oletko kyllästynyt kuulemaan että tarvitsemaasi ominaisuutta ei voi muokata tai että se tulee todella kalliiksi?
 
  • Onko sinulla ollut vaikeuksia keskustella nykyisen toimittajasi tai kehittäjäsi kanssa, oletko saanut lopputuloksena jotain aivan muuta kuin tilasit tai toimiko tilaamasi järjestelmä ilman useita korjauksia ja yhteyksiä toimittajaan?
 

Kuulostiko joku edellisistä kysymyksistä houkuttelevalta tai kiinnostavalta? Mikäli näin on, suosittelemme lämpimästi jatkamaan lukemista ja olemaan meihin yhteydessä. Olemme tuottaneet asiakkaillemme toimivia ja räätälöityjä järjestelmiä aina muutaman tuhannen euron projekteista aina satojen tuhansien eurojen toteutuksiin. Vastaamme aina siitä että asiakkaamme saa mitä tilaa, teemme kehitystyön tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja mikä parasta varaamme aina riittävästi aikaa sille että asiakkaamme saavat meiltä myös jatkossa nopeasti palvelua, lisäkehitystyötä ja huolettoman avaimet käteen -ratkaisun minkä tahansa järjestelmän osalta.

Laptop dashboard occupancy

Entä millaisista summista puhutaan juuri teidän investointitarpeenne suhteen? Tarkan arvioin pystyy antamaan vasta kartoituspalaverissa, mutta alla on muutamia esimerkkejä joiden avulla voit arvioida missä hintaluokissa mahdollisesti liikutaan.

Mitä saat edullisimmillaan 5000 €:lla?

Pystymme pienelläkin investoinnilla toteuttamaan yrityksellenne täysin brändinne mukaisesti räätälöidyn tiedolla johtamisen alustan, jota voi hyödyntää mm. alla oleviin tarkoituksiin:

Investointiin voidaan sisällyttää myös helppokäyttöiset iOS- ja Android-mobiilisovellukset.

Tiesitkö myös, että saat ensivaiheeseen parhaimmillaan 100 % tuen investointiin Business Finlandin Innovaatiosetelin avulla, mikäli järjestelmän avulla selvität liikeideasi kehityskelpoisuutta, käytettävyyttä tai markkinakelpoisuutta? Kerromme mielellämme tästä lisää ja autamme Innovaatiosetelin hakuprosessissa.

Erotumme kilpailijoistamme erityisesti siinä, että tuotamme sinulle tavallisesti pelkästään demon tai pilotin sisältävällä hinnalla valmiin tuotantokelpoisen järjestelmän. Tuottamamme ohjelmistoratkaisut ovat useiden asiakkaidemme hyväksi havaitsemia ja tietoturvallisia - eli miksi maksaisit vain demosta kun samalla rahalla saat toimivan järjestelmän, ja sinulla ei ole kiire tehdä päätöksiä jatkotoimenpiteistä?

Mitä sitten saat jos investoit 20 000 € - 60 000 €?

Saamme isotkin ohjelmistokehitystyöt tehtyä töihin nähden edulliseen hintaan. Suuremmalla investoinnilla pystymme tuottamaan yrityksellenne täysin teidän tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja. Olemme ammattilaisia palvelumuotoilussa ja sen määrittelyssä asiakkaan tarvekuvauksen mukaisesti. Työstämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa workshop-hengessä tarpeeseen sopivan ratkaisun, ja tuotamme siitä valmiin ja räätälöidyn ohjelmistopalvelun.

Esimerkkejä kehittämistämme asiakkaillemme räätälöidyistä ohjelmistokehitysprojekteista:

Reaaliaikainen eläinten aktiivisuuden ja käyttäytymisen seurannan ratkaisu. Tähän sisältyi sekä paikannusteknologian valinta, testaus ja käyttöönotto, että räätälöidyn käyttöliittymän ja asiakkaan käyttötarpeeseen sopivien näkymien suunnittelu ja toteutus.

Työajoneuvojen paikannus ja huoltotöiden todentaminen. Toteutimme asiakkaallemme räätälöidyn ominaisuuden Fidera Flow -järjestelmään, jonka avulla asiakas pystyy automaattisesti seuraamaan kymmenien huoltoajoneuvojen päivittäin suorittamia töitä yhdestä näkymästä ja huomaamaan alueet, jotka ovat jääneet mahdollisesti hoitamatta.

Ennakoivan huollon ratkaisu, jolla saatiin tehostettua 24/7 pyörivää teollista tuotantoa vähentämällä hajoamisista tapahtuvia huoltokatkoja. Ratkaisumme sisälsi sopivan sensoroinnin ja anturoinnin kartoittamisen ja toteutuksen sekä räätälöidyn ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän suunnittelun asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Olosuhdemonitoroinnin ratkaisu, jolla asiakas saa tiedon kun kriittisillä alueilla täyttyvät tietyt olosuhde-ehdot. Asiakas tarvitsi kohteistaan tiedon, kun samanaikaisesti useampi eri suure ylitti tai alitti tietyt raja-arvot. Kehitimme ratkaisun, jolla saatiin tieto mikäli usealta eri sensorilta tulee samanaikaisesti tietyt arvot, esimerkiksi lämpötila yli 3 °C, RH% alle 50% ja CO2 yli 400ppm.

Toivottavasti saimme sinut vakuuttumaan, että ohjelmistokehityksen ei aina tarvitse olla pelaamista miljoonilla tai sadoillatuhansilla euroilla, vaan usein esimerkiksi ihan tuhansista euroista tai maksimissaan kymmenistätuhansista euroista puhuttaessa voidaan päästä jo todella pitkälle räätälöityihin ratkaisuihin.

 

Mikäli kiinnostuit aiheesta, niin ole meihin heti yhteydessä niin sovitaan maksuton tarpeenkartoitus juuri teille sopivaan palveluun!

 

Katso lisää ohjelmistopalveluistamme tämän linkin takaa.

Did you enjoy this post? Please share it on social media!