Kerää tietoa ja palautetta mistä tahansa kohteesta helposti

Tiedollajohtaminen ja tiedonkeruu on nyt helpompaa kuin koskaan. Fidera Flow on tiedolla johtamisen työkalu, joka mahdollistaa tietojen keruun kustannustehokkaalla tavalla kaikkiin paikkoihin, tiloihin ja kohteisiin. Tehosta toimintaa ja paranna kohteiden käytön todellisen tilannekuvan muodostusta helposti.

Tiedonkeruu lomakkeilla

QR-koodiin perustuvaa ominaisuutta voidaan käyttää monipuolisesti erilaisen tiedon keräämiseen lomakkeiden avulla. Miten se sitten toimii? Yksinkertaisesti ja helposti.

Kohteessa on tulostettu QR-koodi, jonka skannaamalla käyttäjälle avautuu ennalta määritetty lomake. Avautuva lomake voi olla vapaamuotoisesta tekstikentästä koostuva palaute tai esimerkiksi valmis muutamasta kysymyksestä koostuva monivalinta-kysely. Palvelua voi käyttää mm. seuraaviin:

QR sampled

Kävijämäärän seuranta

Seuraa liikuntavuorojen kävijämääriä jokaisesta kohteesta. Kohteessa on tulostettu QR-koodi, jonka skannaamalla avautuu sivu johon käyttäjä (esim. valmentaja) täyttää tiedot ja tiedot tallentuvat kyseiselle liikuntapaikalle.

Paikkoja ja kohteita joista tietoa kerätään on rajaton määrä. Jokaisella liikuntapaikalla on oma QR-koodi, joka kohdentaa kävijämäärät oikeaan paikkaan. Jokaiselle seuralle tai ryhmälle voidaan luoda oma PIN-koodi, jonka avulla saat tiedon myös siitä kuka vuoron on käyttänyt ja paljonko osallistujia on ollut.

QR-koodin skannauksen jälkeen käyttäjä ilmoittaa tiedot. Ilmoitettavat kategoriat (esim. liikkujat, nuoret, ohjaajat) on itse määritettävissä sen mukaan mitä tietoja halutaan kerätä.

Kävijämäärä kysely
Vapaamuotoinen palaute

Palautteen kerääminen

Kerää vapaamuotoista palautetta käyttäjiltä eri kohteista. QR-koodeja voi asetella paikkakohtaisesti rajattoman määrän, jolloin voit kerätä tietoa eri kohteista todella tarkasti.

Liikuntakohteessa voi olla useita eri QR-koodeja esimerkiksi pukukopeissa, vessoissa ja muissa tiloissa ja niitä voi varustella erilaisilla kysymyksillä. Voit kerätä tietoa siisteydestä, viihtyvyydestä, roskiksien täyttymisestä, hajonneista paikoista tai mistä vaan muusta.

Voit kerätä yleisesti tietoa keneltä tahansa, tai PIN-koodilla rajoittaa palautteen vain halutuille ryhmille.

Hallinnoi koko prosessia Fidera Flow:n avulla

QR esimerkki

Kaikki yllämainitut ominaisuudet löytyvät yhden järjestelmän alta ja muodostavat täydellisen tiedolla johtamisen työkalun kuntien ja kaupunkien käyttöön. Käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta ja tiedolla johtaminen saadaan alkuun nopeasti. Kokonaisvaltainen tiedolla johtaminen ja tilannekuvan luominen on palvelumme avulla erittäin helppoa ja käytön voi aloittaa heti.

 

Mikäli kiinnostuit ratkaisustamme, ole meihin yhteydessä ja sovitaan demo-esittely joko paikanpäällä tai etäyhteyksien kautta.

Did you enjoy this post? Please share it on social media!