Innovaatiosetelin rahoituskäytäntö uudistuu – Kehitä liiketoimintaasi IoT-ratkaisujen avulla

Business Finland tiedotti tammikuun puolivälissä, että innovaatiosetelin rahoituskäytäntö uudistuu 17.1.2022 alkaen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 5 000 € arvoista tukea myönnetään yrityksille matalammalla kynnyksellä. Onnistuneen hakemusprosessin ja tukipäätöksen jälkeen aloitamme projektin, ja noin viikossa saamme jalkautettua käyttöönne IoT-alustan sensorointi- ja anturointi-ratkaisuineen.

 

Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Innovaatiosetelin avulla voit hankkia asiantuntijapalveluita, jotka tuovat yritykseesi uutta, innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista. Innovaatioseteli-rahoituspalvelussa avustuksen määrä on 5 000 euroa ja 100% ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Avustus maksetaan rahoituksen saajalle sen jälkeen, kun tämä on hyväksynyt valitsemansa palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion.

Aikaisemmin innovaatioseteli on edellyttänyt että Suomen Asiakastiedon Rating Alfa on vähintään A, mutta rahoitusjärjestelyn muutoksen myötä Business Finland voi luopua palveluntuottajien taloudellisesta kelpoisuustarkastuksesta, jolloin yritykset voivat valita tarpeitaan parhaiten vastaavan koti- tai ulkomaisen palveluntarjoajan.

 

Mikäli yrityksesi on kehittämässä uutta tuote- tai palveluideaa ja tarvitsee sensorointi- tai paikannusratkaisuja sekä alustaa niitä varten, saat Fideralta 100% tuen hakuprosessiin. Hoidamme puolestanne hakemuksen ja raportoinnin, jotta teidän ei tarvitse huolehtia asiasta ollenkaan.

Saat käyttöösi täysin valmiin alustan, joka soveltuu lukuisiin erilaisiin liiketoimintamalleihin ja tieto- ja johtamistarpeisiin. Fidera Flow -alustaamme ja valikoimastamme löytyviä sensoreita hyödynnetään mm. seuraavanlaisissa innovatiivissa ratkaisuissa:

 

  • Langattoman lukitusjärjestelmän ohjaus
  • Teollisuuden ennakoiva huolto
  • Asiakasvirtojen videoanalytiikka
  • Langattomat turvapainikkeet
  • Meriliikenteen logistiikkaratkaisut
  • Sisätilojen tarkat paikannusratkaisut
  • Kaluston- laitteiden ja henkilöstön paikannusratkaisut
  • Sisäilman valvonta ja mittaus
  • Ulkoilman valvonta ja mittaus

 

Onnistuneen hakemusprosessin ja tukipäätöksen jälkeen aloitamme projektin, ja noin viikossa saamme jalkautettua käyttöönne IoT-alustan sensorointi- ja anturointi-ratkaisuineen. Ole yhteydessä meihin, mikäli sinua kiinnostaa ajatus IoT-alustan lanseerauksesta tai jos yrityksesi on kehittämässä uutta palvelu- tai tuotekonseptia. Olemme tukenasi prosessissa ja autamme sinua kasvattamaan ja tehostamaan liiketoimintaasi IoT-ratkaisujen avulla.

 

Lisää innovaatiosetelistä voit lukea tämän linkin takaa.

Did you enjoy this post? Please share it on social media!