Paikannusratkaisut

Paikannusratkaisuja on monenlaisia, sillä paikannustarpeet eroavat merkittävästi toisistaan, suurimpina muuttujina ovat luonnollisesti paikannustarkkuus, laitteen koko sekä kestävyys olosuhteisiin nähden. Valikoimastamme löytyy laajasti erilaisia paikannusratkaisuja erilaisiin tarpeisiin ja vaatimuksiin, ja ratkaisujamme käytetään mm. autojen, veneiden, ihmisten ja eläinten seurantaan sekä sisätiloissa että karuissa olosuhteissa ulkokäytössä. Hyödynnämme lukuisia erilaisia paikannusteknologioita erilaisiin tarpeisiin, ja Fidera Flow -alustamme avulla eri teknologioita on mahdollista yhdistää samaan ratkaisuun tarpeiden mukaan.

Eri tarpeet, eri ratkaisut

Oikea paikannusratkaisu riippuu aina pääosin vaaditusta paikannustarkkuudesta ja -frekvenssistä, olosuhteista ja laitteen kokovaatimuksista. Laitteita ja teknologioita on useita, ja pystymme tarjoamaan monimuotoisia ratkaisuja erilaisiin tarpeisiin hyödyntämällä ja yhdistelemällä näitä teknologioita.

GPS-paikannus

GPS sopii hyvin ulkotiloissa käytettävään paikannukseen ja kun toiminta-alue on laaja. Laitteita on monenlaisia ja eri vaatimuksiin sopivia, ja paikannusratkaisujamme käytetään mm. ajoneuvojen, veneiden, eläinten ja henkilöiden seurantaan.

BLE Beacon -paikannus

BLE Beaconeiden avulla tapahtuva paikannus soveltuu tarpeisiin, missä seurattavien laitteiden tai muiden asioiden paikkatiedoksi riittää esimerkiksi tila, alue tai huone missä seurattava objekti on. Paikannus tapahtuu perustuen tilassa olevaan beaconiin, joka rekisteröi kantavuuden sisällä olevat BLE tagit kyseiselle alueelle tai kyseiseen tilaan.

UWB-paikannus

UWB (Ultra Wideband) ratkaisut sopivat tarpeisiin, joissa vaaditaan kohteiden erittäin tarkkaa paikannusta, esimerkiksi kymmenien senttien tarkkuudella. Tarkkoja UWB-paikannuksen ratkaisujamme on mahdollista hyödyntää sekä sisätiloissa että ulkotiloissa.

Saumaton integrointi

Fidera Flow -järjestelmä mahdollistaa eri paikannusteknologioiden saumattoman yhteistyön parhaan paikannusratkaisun saavuttamiseksi. Mahdollistamme samojen kohteiden ulko- ja sisäpaikannuksen tarpeiden mukaisesti, kaikki yhden järjestelmän ja samojen helppokäyttöisten näkymien kautta.

Käyttöliittymä

Muokattavissa olevat käyttöliittymän yleisnäkymät, joiden avulla saat räätälöidyn tilannekuvan yhdellä silmäyksellä.

Laitteet

Laitevalikoimastamme löytyy paikantimia moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Kestävät, pitkäkestoiset ja pienikokoiset laitteet ovat helppokäyttöisiä ja helposti asennettavia.

Teltonika FMB204

Paikannin, joka sopii erityisesti ratkaisuihin, joissa tarvitaan tarkkaa ja tiheää paikannusta ja paikannin voidaan kytkeä virtalähteeseen.

Digital Matter Yabby

Erittäin pitkällä akunkestolla varustettu paikannin, joka sopii erinomaisesti tarkoituksiin missä paikannusfrekvenssiksi riittää minuutti ja siitä ylöspäin, ja missä paikanninta ei ole mahdollisuutta kytkeä virtalähteeseen.

Minew D15N

Pienikokoinen BLE Beacon paikannin tarkoituksiin, missä riittää tieto siitä missä tilassa seurattava kohde on. Sopivia käyttötarkoituksia on esimerkiksi kaluston tai ajoneuvojen tai henkilöiden seuranta.

Heräsikö mielenkiintosi?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!