Olosuhteiden valvonta

Olosuhteiden valvonnalla voit taata esimerkiksi teollisiin tuotantotiloihin terveelliset ja laadukkaat olosuhteet työskentelylle tai monitoroida toimiston ilmanlaatua. Tarjoamme ratkaisuja esimerkiksi kiinteistöjen, rakennuksien, tilojen ja ulkoalueiden olosuhdevalvontaan. Monipuolisten sensorivaihtoehtojemme avulla voit muodostaa nopealla katsauksella nähtävän tilannekuvan alueista ja tiloista joita haluat seurata, sekä tarkastella tilojen tai rakennuksien tarkempia historiatietoja ja olosuhteiden muuttumista pitkällä aikavälillä. 

Olosuhdemonitorointi

Laitteillamme voi mitata monipuolisesti eri suureita, ja näistä saatava tieto voidaan yhdistellä visuaalisessa muodossa yhteen selkeään tilannekuvaan, jonka avulla saadaan yhdellä silmäyksellä käsitys esimerkiksi tietyn rakennuksen olosuhdetilanteesta. Valikoimastamme löytyy laitteet seuraavien suureiden mittaamisen ja monitorointiin:

Käyttöliittymä

Muokattavissa olevat käyttöliittymän yleisnäkymät, joiden avulla saat räätälöidyn tilannekuvan yhdellä silmäyksellä.

Reaaliaikainen seuranta

Laitteet

Laitevalikoimastamme löytyy olosuhdemittareita moneen erilaiseen käyttötarkoitukseen. Kestävät, pitkäkestoiset ja pienikokoiset laitteet on helppo asentaa tilaan kuin tilaan.

Elsys ELT-2

Elsys EMS Lite

IOTSU L2 AQ05

Heräsikö mielenkiintosi?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!