Täydellinen kuntien tiedolla johtamisen työkalu reilusti alle kansallisten kynnysarvojen – Luovu sekavasta järjestelmäsotkusta

Huoltokäyntien seuranta, tikettien hallinta, kiinteistön olosuhdevalvonta, kävijämäärien seuranta, ongelmakohtien havainnointi ja monet muut kuntien ja kaupunkien toiminnot on melkein aina hajautettu usean järjestelmän alle. Tästä aiheutuu järjestelmäsotku, joka on vaikeasti hallittavissa ja ennen kaikkea kallista. Tämän kaiken voi kuitenkin saada edullisesti yhden järjestelmän alle.

Fidera Flow -järjestelmän avulla saat kaiken tiedolla johtamiseen liittyvän saman järjestelmän alle, jolloin kokonaisuus on helposti hallittavissa, ja ennen kaikkea todella edullista. Monipuoliset ratkaisumme tarjoavat vastaukset kaikkeen kiinteistöjen ja huoltokohteiden tarpeisiin olosuhdevalvonnasta alkaen.

 

Kaikki seuraavat palvelut ja ratkaisut saat käyttöösi erittäin kätevästi ja edullisesti yhden ja saman järjestelmän kautta, ja voit sanoa hyvästi monen eri järjestelmän aiheuttamille haasteille!

People on computers

Sijainnin ja reittien seuranta

Huoltokaluston sijaintia ja reittiä voidaan seurata helposti 24/7 yhden näkymän kautta. Voit seurata sekä huoltoinfran nykyistä sijaintia reaaliajassa että tarkkailla halutulta aikaväliltä kuljettuja reittejä. Seuraa helposti esimerkiksi hiekoitusautojen kulkemia alueita tai latukoneiden ajamia latuosuuksia, ja huomaa laiminlyödyt alueet välittömästi!

Huoltokäyntien seuranta

Fidera Flow -järjestelmän avulla saat yhdellä nopealla silmäyksellä selkeän tilannekuvan huoltokäyntien tilanteesta. Kaikkien kohteiden status näkyy yhdestä näkymästä värikoodattujen flagien avulla, ja näin on helppo nähdä esimerkiksi välitöntä huoltokäyntiä vaativat kohteet.

Liput, niiden värit ja merkitykset on vapaasti määriteltävissä, esim. ”Vaatii huoltokäyntiä”, ”Kohde ok”, ”Huoltohenkilö parhaillaan kohteessa” jne. Liput ilmestyvät ja poistuvat automaattisesti huoltokäyntien mukana.

Kun kohteessa ei olla käyty käyttäjän määrittämän aikajakson aikana, voidaan tästä määrittää nousemaan esimerkiksi punainen lippu, ja kun huoltohenkilö jolla on paikannin tai tunniste mukanaan käy paikalla, muuttuu lippu vihreäksi indikoiden suoritettua huoltokäyntiä.

Olosuhdevalvonta

Samalla palvelulla saat myös ilmanlaadun seurannan ja olosuhdevalvonnan käyttöösi!

Palveluumme kuuluu tarpeeseenne sopivat edulliset sensorit. Huomaamattomilla ja helposti asennettavilla sensoreillamme voidaan monitoroida seuraavia asioita mistä tahansa kiinteistöstä tai tilasta:

Mobile temperature chart

Työnohjaus tikettien avulla

Automaattisen huoltokäyntien seurannan lisäksi palvelussamme on myös mahdollista suorittaa työnohjausta ja raportoida huoltokäynneistä vapaamuotoisesti. Tiedot käynneistä ja huoltotoimenpiteistä voidaan tiketöintijärjestelmän avulla kirjata ylös lokiin, jossa ne ovat helposti löydettävissä myöhempää tarkastelua varten.

Tiedonkeruu QR-koodilla

QR-koodiin perustuvaa ominaisuutta voidaan käyttää monipuolisesti erilaisen tiedon keräämiseen.

Kohteessa on tulostettu QR-koodi, jonka skannaamalla avautuu käyttäjän määrittelemä lomake. Avautuva lomake voi olla vapaamuotoisesta tekstikentästä koostuva palaute tai esimerkiksi valmis muutamasta kysymyksestä koostuva monivalinta-kysely.

QR sampled

Kaikki yllämainitut ominaisuudet löytyvät yhden järjestelmän alta ja muodostavat täydellisen tiedolla johtamisen työkalun kuntien ja kaupunkien käyttöön. Otat sitten käyttöösi yhden moduulin tai vaikka kaikki, on investointi silti hyötyihin nähden äärimmäisen edullinen ja jää hankintarajojen alapuolelle.

 

 

Käyttöönotto on helppoa ja vaivatonta ja tiedolla johtaminen saadaan alkuun nopeasti. Kokonaisvaltainen tiedolla johtaminen ja tilannekuvan luominen on palvelumme avulla erittäin helppoa ja käytön voi aloittaa myös porrastetusti moduuli kerrallaan tai ottaa kaiken käyttöön kerrallaan.

 

Mikäli kiinnostuit ratkaisustamme, ole meihin yhteydessä ja sovitaan demo-esittely joko paikanpäällä tai etäyhteyksien kautta.

Piditkö tästä julkaisusta? Jaa se sosiaalisessa mediassa!