Uutiset ja blogit

Uusimmat tiedotteet, uutiset ja blogit Fideralta

Liikuntapaikkojen kävijämäärien seuranta – Vaivatonta ja edullista, mutta suuret hyödyt

Kävijämäärien seurannan avulla saat tietoosi ihmismäärät, kävijäpiikit sekä hiljaisimmat ajankohdat. Tämä on arvokasta tietoa sekä liikuntapaikkojen tilakapasiteetin riittävyyden arviointia että tilojen jatkokehitystä ajatellen. Etenkin vuorovarausten ulkopuolella olevien uliikuntapaikkojen
käytöstä on vaikea saada aivan tarkkaa tietoa ilman kävijämäärien laskentaa.

Lue lisää

Huoltokäyntien manuaalinen seuranta on turhaa työtä

Säännöllistä käyntiä vaativien kohteiden huoltokäyntien valvonta on hankalaa kun kohteita on paljon, kohteet sijaitsevat useissa kiinteistöissä tai määräaikaiskäyntien jaksot poikkeavat toisistaan. Lisäksi huoltokäyntien manuaalinen seuranta on turhaa työtä. Huoltokäyntien automaattisen valvonnan avulla vältyt tältä turhalta työltä ja saavutat tehokkuutta.

Lue lisää

Innovaatiosetelin rahoituskäytäntö uudistuu – Kehitä liiketoimintaasi IoT-ratkaisujen avulla

Business Finland tiedotti tammikuun puolivälissä, että innovaatiosetelin rahoituskäytäntö uudistuu 17.1.2022 alkaen. Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, joilla on uusi tuote- tai palveluidea, jolla on potentiaalia kansainväliseen kasvuun ja jonka eteenpäin viemiseksi yritys tarvitsee ulkopuolista osaamista. Me Fideralla tarjoamme apua innovaatiosetelin hyödyntämisessä.

Lue lisää

Paikannusratkaisut tuovat turvaa ja huolettomuutta varkaudeneston muodossa

Arvokasta kalustoa varastetaan paljon – valitettavasti. Myöskin isommat kohteet, kuten veneet, moottorikelkat, mönkijät ja peräkärryt, ovat varkaille suosittuja kohteita. Lähes kaikki irtaimisto on kuitenkin mahdollista turvata ja suojata helposti ja vaivattomasti, ja paikantimien hinnat ovat monesti mitättömiä verrattuna irtaimiston arvoon.

Lue lisää

Vuodot ja vesivahingot ovat helposti havaittavissa olosuhdemonitoroinnilla

Taloyhtiöissä joudutaan tekemään varsinkin kellaritiloihin säännöllisiä kosteustarkistuksia vuotojen takia, esimerkiksi sateiden tai vesivahinkojen takia. Vuotojen korjaamisesta huolimatta vuodon laajuus tai korjausten onnistuminen voi olla epävarmaa. Kellaritilojen olosuhdevalvonnalla tähän saadaan jatkuva seuranta ja varmistetaan taloyhtiön tilojen kunto.

Lue lisää