Ratkaisut teollisuudelle

Monipuolisia ratkaisuja teollisuudelle, kuten turvallisuuden ja ennakoivan huollon ratkaisut

Työkalupakistamme löytyy laaja valikoima valmiita ratkaisuja monenlaisiin teollisuuden tarpeisiin. Erilaisilla IoT-analytiikan ratkaisuilla voidaan parantaa teollisten tuotantolaitosten tai muiden tilojen ja alueiden turvallisuutta, tehokkuutta, laitteiden käyttöikää ja kerätä erilaista dataa monista eri toiminnoista ja prosesseista.

Pilvipohjaisen järjestelmämme ansiosta kaikkea tietoa voidaan kätevästi monitoroida sijainnista riippumatta, ja kaikki raportit ja data on katsottavissa vaikka puhelimen kautta junassa tai kokouksen aikana. Järjestelmä myös lähettää reaaliaikaiset hälytykset haluttujen henkilöiden mobiililaitteisiin, mikäli järjestelmään asetetut raja-arvot ylittyvät tai alittuvat, jolloin saadaan ajoissa tietoa esimerkiksi laitteen viasta.

Valmiiden ratkaisuiden lisäksi ketterä pilvipohjainen järjestelmämme mahdollistaa palvelun korkealuokkaisen räätälöinnin, joten ratkaisut ovat helposti muokattavissa juuri teidän tarpeitanne vastaaviksi, edulliseen hintaan.

Asiakaslupauksemme on, että tarjoamme yrityksellesi rahassa mitattavaa arvoa.

Esimerkkiratkaisuja teollisuudelle

Ennakoiva huolto

Palvelumme avulla voi mitata esimerkiksi tärinää ja lämpötilaa, ja tiettyjen raja-arvojen ylittyessä järjestelmä antaa automaattisen hälytyksen, ja kone voidaan huoltaa ennen laitteiston hajoamista.

Kulunvalvonta

Järjestelmä havaitsee luvattomat ja luvalliset ihmiset ja ajoneuvot alueella, ja antaa hälytyksen mikäli asiaton henkilö on alueella sisällä. Palvelulla voidaan mitata kätevästi myös työaikoja eri tiloissa.

Automaattiset hälytykset

Järjestelmä lähettää automaattiset hälytykset halutuille henkilöille suoraan kännykkään, mikäli alueella on sinne kuulumaton henkilö tai mikäli tapahtuu muu tapahtuma, mistä on asetettu tapahtumaan hälytys.

Työtilojen monitorointi

Palvelumme avulla on mahdollista monitoroida työtiloja 24/7 erilaisten muuttujien kuten tilan kosteuden, lämpötilan tai koneiden tärinän suhteen.

Käyttökapasiteetin mittaus

Voit saada tarkkaa dataa eri huoneiden, tilojen ja eri osastojen käyttöasteesta ja henkilömäärästä, ja hyödyntää tätä esim. mainostilan tai vuokratilan hinnoittelussa.

Integroitavuus

Järjestelmämme on helppo integroida osaksi jo olemassa olevia tietojärjestelmiä, ja olemassa olevista järjestelmistä saatava data on helppo yhdistää ja visualisoida pilvipohjaisen käyttöliittymämme kautta.

Mobiili

Reaaliaikaiset hälytykset puhelimeen

Järjestelmään voi helposti luoda automaattisia hälytyksiä halutuille henkilöille. Mahdollisia käyttötilanteita voi esimerkiksi olla:
• Teollisen koneen liian suuri lämpötila, jolloin menee ilmoitus mekaanikon puhelimeen ja laitetta päästään huoltamaan ennen koneen hajoamista
• Luvaton henkilö alueella tai tuotantotilassa, jolloin ilmoitus menee vartijalle

Tarkastele tietoja puhelimella

Tietoja on helppo katsoa ja monitoroida mobiilin kautta sijainnista riippumatta. Haluttu tieto on mahdollista tarkistaa nopeasti esimerkiksi junamatkalla tai juuri ennen kokouksen alkamista.

Case 1: Ennakoivan huollon järjestelmä

Laitteisiin ja koneisiin asennetaan helposti siirreltäviä langattomia sensoreita ja antureita, jotka kykenevät mittaamaan mm. koneen lämpötilaa, tärinää ja kosteutta. Anturit ovat langattomasti yhteydessä Fideran järjestelmään, ja anturit lähettävät dataa reaaliajassa ja järjestelmä tallentaa tiedon pilveen.

Mikäli ennakkoon asetetut raja-arvot ylittyvät (esimerkiksi liian korkea lämpötila tai koneen tärinä), lähettää järjestelmä automaattisesti hälytykset halutuille henkilöille (esim. huoltohenkilökunta), jolloin voidaan reagoida ja suorittaa ennakoivia huoltotoimenpiteitä.

Tälläisellä ennakoivan huollon järjestelmällä voidaan pidentää koneiden käyttöikää jopa useilla vuosikymmenillä, ja säästää siten selvää rahaa.

Case 2: Tehtaan tai teollisuusalueen henkilövalvonta

Järjestelmä havaitsee kamera- tai sensoriteknologialla luvattomat ja luvalliset ihmiset ja ajoneuvot alueella, ja antaa hälytyksen mikäli asiaton henkilö on alueella sisällä. Luvalliset henkilöt tunnistetaan esimerkiksi mukana pidettävän pienen tunnisteen avulla.

Järjestelmä lähettää automaattiset hälytykset halutuille henkilöille suoraan kännykkään, mikäli alueella on sinne kuulumaton henkilö tai mikäli tapahtuu muu tapahtuma, mistä on asetettu tapahtumaan hälytys. Järjestelmä tunnistaa myös, jos alueelle tulee 2 ihmistä samaan aikaan mutta vain toisella on tunniste joka antaa oikeuden tulla alueelle.

Palvelumme avulla on mahdollista monitoroida työtiloja sekä henkilöiden työalueella ja muissa tiloissa viettämää aikaa. Tiedät 24/7, keitä henkilöitä alueella on ja missä päin.

Asiakkaamme

Seuraavat teollisuuden yritykset ovat tyytyväisiä Fideran palveluiden käyttäjiä.

Heräsikö mielenkiintosi?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!