Ratkaisumme

Tarjoamme laajan valikoiman valmiita ratkaisuja sekä pienten että suurien yritysten erilaisiin tarpeisiin. Hyödynnämme monipuolisesti erilaisia sensoreita ja paikantimia tarjotaksemme liiketoimintaanne relevanttia tietoa.

Omaisuuden seuranta

Reaaliaikainen omaisuuden paikantaminen mahdollistaa nopean tilannekuvan saamisen esimerkiksi ajoneuvojen sijainneista. Ratkaisuamme voi hyödyntää mm. autojen, veneiden, ihmisten ja eläinten seurantaan.

Olosuhteiden seuranta

Monipuolisten sensoriratkaisujemme avulla voi seurata laitteiden, ajoneuvojen tai tilojen olosuhteita, esimerkiksi lämpötilaa, kosteutta ja ilmanpainetta.

Kulunvalvonta

Havaitse luvattomat ihmiset ja ajoneuvot tietyllä alueella hälytysten avulla. Ratkaisulla voidaan mitata kätevästi myös työaikoja eri tiloissa.

Heräsikö mielenkiintosi?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!