Ratkaisut rakennuksille

Automaattisen kulunvalvonnan ja turvallisuuden ratkaisut erilaisille rakennuksille

Fideran palveluiden juuret ovat rakennusten ja alueiden kulunvalvonnan ratkaisuissa. Palvelun avulla on toteutettu henkilöseurantaa, avattu automaattisesti työmaaportteja sekä toteutettu aluevalvontaa suojaten niin rakennustyömaan kuin rakennuksissa sisällä olevat kalliit tuotantovälineet ja muut varusteet.

Sensori- ja videoanalytiikkaa (IoT-analytiikkaa) on mahdollista hyödyntää sekä pienissä tiloissa että valtavissa useamman kerroksen ja sisäänkäynnin rakennuksissa. Palveluidemme avulla voit esimerkiksi rajoittaa asiattomien henkilöiden sisäänpääsyä ja parantaa turvallisuutta, tai esimerkiksi monitoroida ihmisten kulkemista sekä seurata eri kerrosten, huoneiden ja tilojen käyttökapasiteettia, ja hyödyntää tätä dataa esimerkiksi vuokratilojen tai mainosalueiden hinnoitteluun. Tietoa on siis tarjolla käytännössä tarpeeseen kuin tarpeeseen sekä turvallisuutta että tiedolla johtamista varten.

Datasta saadaan tietoa rakennuksiin liittyvistä haasteista ja toimintaa voidaan organisoida aikaisempaa tehokkaammin tai asiakasystävällisemmin.

Esimerkkiratkaisuja rakennuksille

Kulunvalvonta

Järjestelmä havaitsee luvattomat ja luvalliset ihmiset ja ajoneuvot alueella, ja antaa hälytyksen mikäli asiaton henkilö on alueella sisällä.

Ajoneuvo- ja henkilöportit

Automaattinen portinvalvonta päästää vain asiaankuuluvat henkilöt ja ajoneuvot sisään. Järjestelmä lukee henkilön tai ajoneuvon tagin, ja avaa portit vain jos henkilöllä on vaadittava oikeus.

Automaattiset hälytykset

Järjestelmä lähettää automaattiset hälytykset halutuille henkilöille suoraan kännykkään, mikäli alueella on sinne kuulumaton henkilö tai mikäli tapahtuu muu tapahtuma, mistä on asetettu tapahtumaan hälytys.

Työtilojen monitorointi

Palvelumme avulla on mahdollista monitoroida työtiloja erilaisten muuttujien suhteen, kuten tilan kosteuden tai lämpötilan seurantaa.

Työaikaseuranta

Järjestelmämme mahdollistaa työaikaseurannan perustuen työntekijöiden eri tiloissa viettämään aikaan, kuten työtilassa tai taukohuoneessa vietettyyn aikaan.

Käyttökapasiteetin mittaus

Voit saada tarkkaa dataa eri huoneiden, tilojen ja eri osastojen käyttöasteesta ja henkilömäärästä, ja hyödyntää tätä esim. mainostilan tai vuokratilan hinnoittelussa.

Kiinnostuitko?


Aloitko pohtimaan, että pystyisiköhän Fidera auttamaan yritystäsi? Ota meihin yhteyttä, niin keskustellaan tietotarpeestanne. Keskustelu, neuvottelu ja tarpeen kartoittaminen on täysin maksutonta.

Vaikka et referensseistämme löytäisi vastaavaa projektia kuin mille teidän yrityksellänne olisi tarvetta, ei se tarkoita ettemme voisi sitä toteuttaa. Päinvastoin, yksi suurimmista syistä valita Fidera on järjestelmämme joustavuus ja ketteryys, jonka ansioista pystymme tarjoamaan yrityksellenne juuri teidän tarpeisiinne räätälöidyn kokonaisuuden sekä datan keräämisen että datan visualisoinnin puolesta.

Ole siis rohkeasti yhteydessä, autamme mielellämme! Voit olla yhteydessä joko viereisestä yhteydenottolomakkeesta, tai sitten joko puhelimitse tai sähköpostitse.

+358 20 7199 580

info@fidera.fi

Ota meihin yhteyttä!